FAQ items aan het laden...

Wie we zijn

20 jaar geleden gingen we op een zolderkamer van start met Hoekman Engineering. Ons engineeringsbureau, dat klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met een team van 10 deskundige engineers. We beschikken zelfs over een ruime werkplaats waarin we slimme innovaties ontwikkelen.

We vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste technieken. Op deze manier geven we onze klanten betrouwbaar advies en bieden we de beste werktuigbouwkundige ondersteuning.

Daarnaast is het voor ons een prioriteit om zorg te dragen voor de vereiste kennis en opleiding van onze mensen. De juiste technische achtergrond is nu eenmaal cruciaal voor het oplossen van ingewikkelde werktuigbouwkundige vraagstukken. We zijn dan ook een erkend leerbedrijf en we geven onze mensen alle ruimte om verder te leren en ontwikkelen.

Onze werkwijze: Samenwerken

Samenwerken. Dat is de basis van een geslaagd engineeringsproject. Kennis delen, ideeën uitwisselen, oplossingen toetsen. Zo ontstaat een klimaat waarin innovatieve werktuigbouwkundige oplossingen tot stand komen. Hoogwaardige oplossingen die aan uw voorwaarden voldoen: maakbaar, effectief, duurzaam, met een aansprekende vormgeving én een zo laag mogelijke kostprijs. Dat is een voortdurende zoektocht naar het overtreffende ontwerp. U ervaart daarbij onze inventiviteit en expertise.

Heeft u een technische uitdaging die u graag in samenwerking zou oplossen? U bent van harte welkom om vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken!

KOM KENNISMAKEN

over ons, hoekman engineering, rutjan hoekman

0
Succesvolle projecten
0
Engineeringsuren
0
Jaren dat we bestaan