ENGINEERING & ADVIES

Onze engineers kunnen worden ingezet voor het schetsen van het eerste ontwerp tot het uitwerken van een gedetailleerde werkplaatstekening. Daarbij houden we rekening met functionele eisen, materialen, kosten, enzovoorts.

LEES MEER

PRODUCTONTWIKKELING

Het uitwerken van een goed idee tot een werkend product is een lastige taak. Daarom bieden onze engineers graag ondersteuning op het gebied van productontwikkeling! Lees hier meer.

LEES MEER

STERKTEBEREKENINGEN

Bij het ontwerpen van constructies is het belangrijk om sterkteberekeningen uit te voeren. Hoekman Engineering heeft diverse mogelijkheden om eenvoudige en complexe berekeningen uit te voeren. Lees hier hoe wij u hierin van dienst kunnen zijn!

LEES MEER

WERKTUIGBOUWKUNDIG TEKENWERK

Het uiteindelijke werktuigbouwkundig tekenwerk is van cruciaal belang tijdens de ontwikkeling van een product of machine. Wij hebben ruime ervaring met het uitwerken van driedimensionale modellen die u o.a. kunt inzetten voor werkplaatshandleidingen.

LEES MEER

PROTOBOUW

Prototypebouw is in een productontwikkelingstraject een noodzakelijke stap. Het levert altijd bruikbare inzichten op. Lees hier meer over onze werkwijze!

LEES MEER

Heeft u een project waar wij u bij kunnen helpen?

NEEM CONTACT OP