Engineering & advies

Onze engineers kunnen worden ingezet voor het schetsen van het eerste ontwerp tot het uitwerken van een gedetailleerde werkplaatstekening. Daarbij houden we rekening met functionele eisen, materialen, kosten, enzovoorts.

LEES MEER

Productontwikkeling

Het uitwerken van een goed idee tot een werkend product is een lastige taak. Daarom bieden onze engineers graag ondersteuning op het gebied van productontwikkeling! Lees hier meer.

LEES MEER

Prototypebouw

Prototypebouw is in veel productontwikkelingstraject een noodzakelijke stap. Het levert altijd bruikbare inzichten op. Lees hier meer over onze werkwijze!

LEES MEER

Sterkteberekeningen

Bij het ontwerpen van constructies is het belangrijk om sterkteberekeningen uit te voeren. Hoekman Engineering heeft diverse mogelijkheden om eenvoudige en complexe berekeningen uit te voeren. Lees hier hoe wij u hierin van dienst kunnen zijn!

LEES MEER

Werktuigbouwkundig tekenwerk

Het uiteindelijke werktuigbouwkundig tekenwerk is van cruciaal belang tijdens de ontwikkeling van een product of machine. Wij hebben ruime ervaring met het uitwerken van driedimensionale modellen die u o.a. kunt inzetten voor werkplaatshandleidingen.

LEES MEER

3D tekeningen voor alle branches

Van de ontwikkeling van een multifunctionele werktuigdrager voor de tuin- en parktechniek tot het maken van een prototype van een zeepdispenser, onze mensen hebben er ervaring mee. De afgelopen 17 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met engineeringsuitdagingen in diverse branches. Daarom kunnen we over verschillende soorten problemen meepraten en u het juiste advies geven.

Bekijk onze portfolio voor een greep uit onze opdrachten en projecten!

PORTFOLIO

nimos, MUG

hoekman engineering, engineering, cad, computer aided design, sander veenstra

Tekenprogramma’s

We hebben specialisten in huis die hun 3D modellen in diverse technische tekenprogramma’s maken, waaronder HiCAD, Solid Edge, Solid Works en Inventor. Wilt u uw 3D tekeningen in een ander programma maken? Dat is geen probleem. Bel ons even om de mogelijkheden te bespreken.

contact