Vacature Mechanical Engineer

Heb jij ervaring als engineer of wil je een nieuwe stap maken als Mechanical Engineer in de werktuigbouw? Vanwege gezonde groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Bij ons is geen project hetzelfde. Met een tiental engineers werken we dagelijks aan creatieve oplossingen in de machinebouw. Onze projecten gaan van de tuin- en parktechniek tot aan moderne productielijnen voor bijvoorbeeld in de foodsector. We ontwerpen in 3-D tekenpakketten zoals SolidWorks en Hicad.

Wat ga je doen als engineer?

Ons klantenbestand is breed, zo ook onze projecten. Het begint allemaal bij een vraag vanuit een klant om een nieuwe machine/oplossing te ontwerpen. Als engineer word je vanaf het begin erbij betrokken. Je start met het uitwerken van de schets die je overlegt met onze klant. Opdracht? Dan begint het echt mooie werk. Vanuit de basis engineeren wij een geheel project, dit gaat van een grove schets tot aan bout en moer niveau. Samen met de rest van je collega’s kan je sparren over de beste oplossing. Dus hou jij van innovatief werk? Neem contact op met Rutjan Hoekman r.hoekman@hm-e.nl of 0488-480185. Op onze website staan de uiteenlopende projecten, hieraan ga jij werken!

Wat breng je mee?

Een gezonde werkersmentaliteit waarin kwaliteit voorop staat. Een achtergrond in de techniek, dit kan zijn van monteur tot aan engineer. Mooi meegenomen is:

  • Een opleiding in de techniek (bij voorkeur MBO 4 of HBO werktuigbouwkunde);
  • Ervaring met tekenen in een 3D pakket;
  • Genieten van creatieve oplossingen in de machinebouw.

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf werken we met bevlogen engineers. Een hecht team waarin kwaliteit voorop staat. Hierdoor krijg je volledig de vrijheid om jezelf te ontwikkelen, met bijvoorbeeld opleidingen en cursussen.

  • Snel een vast contract bij goed functioneren;
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Persoonlijke begeleiding.

Reageren

Ben je enthousiast geworden over de functie of wil je graag meer weten? Neem gerust contact op met Rutjan Hoekman op 0488-480185. Graag ontvangen we jouw persoonlijke gegevens incl. cv op de mail. Graag geven we een rondleiding door ons bedrijf.

Stagelopen

Ben jij een MBO-er of HBO-er die een werktuigbouwkundige studie volgt en ben je op zoek naar een stageplaats? Wij zijn een door Kenteq erkend leerbedrijf en dragen graag bij aan de ontwikkeling van jong talent. Binnen ons team kun je rekenen op interessante en uitdagende opdrachten en professionele begeleiding door ervaren medewerkers. Stuur ons een e-mail of bel voor een vrijblijvende kennismaking.