Project omschrijving

Overrolmachine

De Vreugd Productietechniek is specialist in de machinebouw en richt zich op engineering, modificatie, nieuwbouw en revisie en onderhoud van machines in diverse industrieën. Hoekman Engineering biedt De Vreugd Productietechniek ondersteuning op het gebied van engineering en machinebouw.

De Vreugd Productietechniek heeft een machine ontwikkeld die rollen doek voor teeltvloeren kan handlen en daar specifieke bewerkingen op kan uitvoeren. Deze machine kan geheel automatisch het doek afrollen, bewerken en weer oprollen. Door middel van sensoren wordt het product continue in de gaten gehouden. Hiermee wordt de kwaliteit van het product geoptimaliseerd. Tevens beschikt de machine over afstelmogelijkheden waarbij een grote variatie aan productafmetingen bediend kan worden. Hoekman Engineering heeft De Vreugd Productietechniek nauw ondersteund bij zowel ontwikkeling als realisatie.

Kom kennismaken

Leer Hoekman Engineering kennen

Onze visie op samenwerken, onze werkwijze en ons team

Kom kennismaken

rutjan hoekman, over ons, hoekman engineering

Meer weten?

Heeft u ook een werktuigbouwkundige uitdaging waar u weleens over wilt sparren? Rutjan praat u graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden.

Neem contact op of bel 0488-480185.

Stuur Rutjan een mail