Project omschrijving

Dispenserlijn

All Care is een producent en leverancier van dispenserlijnen. Deze dispenserlijnen bevatten producten waarmee sanitaire ruimtes stijlvol kunnen worden ingericht. Inmiddels zijn de zeep-, handdoek- en toiletpapierdispensers van All Care door heel Europa te vinden.

De ontwikkeling van een lijn met sanitaire dispensers is nog niet zo eenvoudig. Er zijn functionele eisen waarmee rekening moet worden gehouden, maar tegelijkertijd is vormgeving ook van essentieel belang. Inventieve oplossingen moeten in een relatief kleine ruimte tot stand komen. Ook de materiaalkeuze en bewerkingswijze van de materialen heeft grote invloed op het productieproces en op de levensduur van het eindproduct.

De mensen van All Care vinden het belangrijk om zich te onderscheiden in de markt qua design, techniek en gebruiksvriendelijkheid. Om hun eisen en wensen te realiseren, hebben ze onze hulp ingeschakeld. Na intensief overleg en in samenwerking met een industrieel ontwerper, hebben we de eisen en wensen vertaald naar technisch haalbare oplossingen. Daarbij hebben we gezocht naar geschikte productiemethoden en naar geschikte materialen voor de verschillende toepassingen. Verder hebben we het ontwerp uitgewerkt tot werkplaatstekeningen èn de bouw van prototypen begeleid.

Het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen is een mooie, gebruiksvriendelijke en duurzame lijn van producten waarmee ieder kantoorpand, openbare ruimte of zorginstelling stijlvol kan worden ingericht.

 

Kom kennismaken

Leer Hoekman Engineering kennen

Onze visie op samenwerken, onze werkwijze en ons team

Kom kennismaken

Hoe onze klant – All Care – het project heeft ervaren

Johan Aalbers | Managing Director | All Care B.V. Veenendaal
“Sinds 1996 is All Care B.V. te Veenendaal een zelfstandige en onafhankelijke leverancier van sanitairaccessoires en hygiëneoplossingen. Verder is All Care importeur en Europees fabrikant van toiletaccessoires, dispensers en hygiëneproducten voor professioneel gebruik en specialist in hoogwaardige RVS hygiëneproducten.

Als productgeoriënteerde organisatie kan All Care bv het zich niet veroorloven stil te zitten. Door de jaren heen heeft All Care bv dan ook een aantal belangrijke nieuwe producten ontwikkeld die op dit moment door vele dealers worden toegepast in kantoren, openbare ruimtes en in de zorg. Zo bracht All Care o.a. in 2004 de eerste complete lijn toiletaccessoires die de klant onafhankelijk maakt van merken en type vullingen. De lijn werd grotendeels door Hoekman Engineering getekend en doorontwikkeld. Ook de in 2010 gelanceerde revolutionaire Qbic-line is in nauwe samenwerking met Hoekman ontwikkeld en geproduceerd.

Onze R & D medewerkers (lees: ook de mensen van Hoekman Engineering en Hoekman Machinebouw) verliezen bij productinnovaties en de ontwikkeling van nieuwe producten nooit de toepassings- en kwaliteitswensen van de klant uit het oog. Hierdoor ontstaan producten die moeiteloos aansluiten bij de vraag die in de markt gesteld wordt.

Praktisch meedenken en snelle, flexibele prototype bouw van Hoekman Engineering leidt vaak tot aangename verrassingen bij onze klanten.”

Meer weten?

Heeft u ook een werktuigbouwkundige uitdaging waar u weleens over wilt sparren? Jan-Pieter praat u graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden.

Neem contact op of bel 0488-480185.

Stuur Jan-Pieter een mail