Projectbeschrijving

OVER HET PROJECT

All Care is een producent en leverancier van dispenserlijnen. Deze dispenserlijnen bevatten producten waarmee sanitaire ruimtes stijlvol kunnen worden ingericht. Inmiddels zijn de zeep-, handdoek- en toiletpapierdispensers van All Care door heel Europa te vinden.

De ontwikkeling van een lijn met sanitaire dispensers is nog niet zo eenvoudig. Er zijn functionele eisen waarmee rekening moet worden gehouden, maar tegelijkertijd is vormgeving ook van essentieel belang. Inventieve oplossingen moeten in een relatief kleine ruimte tot stand komen. Ook de materiaalkeuze en bewerkingswijze van de materialen heeft grote invloed op het productieproces en op de levensduur van het eindproduct.

Onze rol in dit project

De mensen van All Care vinden het belangrijk om zich te onderscheiden in de markt qua design, techniek en gebruiksvriendelijkheid. Om hun eisen en wensen te realiseren, hebben ze onze hulp ingeschakeld. Na intensief overleg en in samenwerking met een industrieel ontwerper, hebben we de eisen en wensen vertaald naar technisch haalbare oplossingen. Daarbij hebben we gezocht naar geschikte productiemethoden en naar geschikte materialen voor de verschillende toepassingen. Verder hebben we het ontwerp uitgewerkt tot werkplaatstekeningen èn de bouw van prototypen begeleid.

Het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen is een mooie, gebruiksvriendelijke en duurzame lijn van producten waarmee ieder kantoorpand, openbare ruimte of zorginstelling stijlvol kan worden ingericht.

Lees hier meer over onze diensten op het gebied van productontwikkeling.

Project details

Klant

All Care

Categorie

Prototyping

Project link

www.all-care.eu

PROJECTFOTO’S