Bel me terug

Bel me terug - sidebar

hoekman engineering, engineering, cad, computer aided design, sander veenstra, werktuigbouwkundig tekenwerkTekenwerk dat inzicht geeft

Een belangrijk onderdeel in de productontwikkeling is het uiteindelijke werktuigbouwkundig tekenwerk. Visualiseren en op de juiste wijze de bemating aangeven zijn van essentieel belang om tot het juiste product te komen. U kunt het aan onze tekenaars / constructeurs overlaten.

Driedimensionale modellen

We hebben ruime ervaring met het maken van exploded view tekeningen. U kunt deze toepassen in onder meer werkplaatshandleidingen, gebruikershandleidingen en instructieboeken. Ingekleurde driedimensionale modellen geven bovendien een goed inzicht in de toekomstige functionele en esthetische kenmerken van het ontwerp.

In de werkplaats

Onze dienstverlening stopt niet bij het uitwerken van een werkplaatstekening. Ook bij het uitvoerende werk bieden we graag een helpende hand. In onze ruime werkplaats beschikken we over veel tools en machines. Zo kunnen we een prototype van uw product fabriceren, maar kunnen we ook een complete machine bouwen. Omdat onze engineers weten hoe het is om een ontwerp om te zetten naar een werkend product, verliezen ze tijdens het ontwerpen nooit het praktische aspect uit het oog.

Meer weten over onze expertise op het gebied van machinebouw? Kijk dan op de website van ons zusterbedrijf Hoekman Machinebouw!

MEER WETEN

Tekenprogramma’s

We hebben specialisten in huis die hun 3D modellen in diverse technische tekenprogramma’s maken, waaronder HiCAD, Solid Edge, Solid Works en Inventor. Wilt u uw werktuigbouwkundige tekeningen in een ander programma maken? Dat is geen probleem. Bel ons even om de mogelijkheden te bespreken (telefoonnummer: 0488-480185).

Diverse soorten werktuigbouwkundig tekenwerk

Onze tekenaars / constructeurs kunnen diverse soorten tekeningen voor u uitwerken:

  • Schetsontwerp

  • Definitief ontwerp

  • Productietekening

  • Technische illustraties

Werktuigbouwkundig tekenwerk voor alle branches

Van de ontwikkeling van een multifunctionele werktuigdrager voor de tuin- en parktechniek tot het maken van een prototype van een zeepdispenser, onze mensen hebben er ervaring mee. De afgelopen 20 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met engineeringsuitdagingen in diverse branches. Daarom kunnen we over verschillende soorten problemen meepraten en u het juiste advies geven.

Bekijk onze portfolio voor een greep uit onze opdrachten en projecten!

PORTFOLIO