Bel me terug

Bel me terug - sidebar

prototypebouwPrototypebouw

Een werktuigbouwkundig ontwerp kan tot in detail uitgewerkt zijn, maar de bouw van een prototype levert altijd nieuwe inzichten op. Inzichten die u kunt verwerken in het basisontwerp. Als u de protobouw aan Hoekman Engineering overlaat, is dat bijzonder efficiënt. U komt tijdens de start van het productieproces niet voor verrassingen te staan. Zelfs de productie van de nulserie kunnen we voor u uitvoeren. Daarmee kunt u direct en optimaal produceren, zonder kostbare uitzonderingen, aanpassingen en onderbrekingen. Dat is een kwestie van rendement!

Prototypebouw in de praktijk

Onze dienstverlening stopt niet bij het uitwerken van een werkplaatstekening. Ook bij het uitvoerende werk bieden we graag een helpende hand. In onze ruime werkplaats beschikken we over veel tools en machines. Zo kunnen we een prototype van uw product ontwikkelen, maar kunnen we ook een complete machine bouwen. Omdat onze engineers weten hoe het is om een ontwerp om te zetten naar een werkend product, verliezen ze tijdens het ontwerpen nooit het praktische aspect uit het oog. Engineering en Machinebouw zijn voor ons een krachtige combinatie!

Meer weten over onze expertise op het gebied van machinebouw? Kijk dan op de website van ons zusterbedrijf Hoekman Machinebouw!

MEER WETEN

Prototypebouw in samenwerking met andere disciplines

Een gecompliceerd product of ingewikkelde machine vereist, naast engineering, vaak ook expertise in andere vakgebieden. Daarom werken wij tijdens onze projecten vaak intensief samen met experts uit andere disciplines. Zo hadden we tijdens de ontwikkeling van een lasrobot bereikbaarheidsstudies van lasmallen nodig. Onze klant RobWelding heeft al veel ervaring met het gebruik van RobotStudio, een softwarepakket voor robotsimulaties. Door gebruik te maken van elkaars kennis en kunde hebben we uiteindelijk een mooi eindresultaat weten te behalen!

Onze engineers hebben met name veel ervaring in de volgende vakgebieden:

  • Agri, tuin- en parktechniek

  • Food & Feed

  • Robotica

  • Projectinrichting

nimos, MUG, engineering

 

Prototypebouw voor alle branches

Van de ontwikkeling van een multifunctionele werktuigdrager voor de tuin- en parktechniek tot het maken van een prototype van een zeepdispenser, onze mensen hebben er ervaring mee. De afgelopen 20 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met engineeringsuitdagingen in diverse branches. Daarom kunnen we over verschillende soorten problemen meepraten en u het juiste advies geven.

Bekijk onze portfolio voor een greep uit onze opdrachten en projecten!

PORTFOLIO